29 mars.



Igår "fredag" så sov ju Johanna här. Riiktigt trevligt, vi snackade om lite allt möjligt osså såg vi en film "donny Darko"

"16-årige Donnie är inte direkt den typiske amerikanske tonårskillen, han har ser underliga saker och möter en man i kanindräkt som heter Frank. Frank säger att världen kommer gå under om 28 dagar, 6 timmar, 42 minuter och 12 sekunder. En natt havererar en flygplansmotor ner i Donnies hus men eftersom han tillfälligtvis gick i sömnen just då undkommer han incidenten med livet i behåll. Av kaninklädde Frank får han veta att han nu fått en annan, högre mening med livet.

Donnie har känslomässiga problem och går i sömnen under en slags trans, kaninen Frank säger åt honom vad han ska göra. Donnie blir intresserad av tidsresor p.g.a Frank och han letar efter svar på livet som knappt finns."

Jag tycker att filmen var helt okej!:),

Sedan i morse(lördag, kanske säger man att det är söndag nu, klockan är ju 01.32) så vakade vi halv elva. Då åt vi frukost och drog sedan till stallet. Allt gick bra på hippo även i fredags. Sedan ikväll så kom då Johanna,Amanda och deras mamma och åt middag här. Skit kul vare:), sedan kom Amanda och Johanna på att vi skulle sminka varann oserriöst, haha jag herregud såå vi såg ut. ( bilder kan komma sedan) När klockan sedan närmade sig halv tio, kom även Marita och Emiley hit,dom som äger Tom & Jerry alltså. Så det blev massa godis och tv osv. Så nu blev klockan halv två. Skoja ba, I natt ställer man ju om klockan!, så den är typ halv 3. Måste nog ta och hoppa isäng nu om jag ska kunna ta mig upp i morron.. Blir plugg i morron. Inte roligt alls... Men så är det!.
Btw, Nån som vet hur många som släckte idag mellan halv nio och halv tio?. Vi gjorde det iaf!.
Nu blire säängen!, Hare bääst;*

Pusss.

Det var runt en miljard människor som släckte lampan :)

fin blogg :D




Kom ihåg mig?