så fixar du formen....

Hellre lite motion, än ingen alls
Träning ska vara roligt, så hitta en träningsform du tycker om och som passar in i din vardag. Börja med kortare träningspass och öka successivt. Vill du inte börja med att lägga pengar på ett dyrt träningskort, kanske en motionscykel för hemmabruk kan vara något för dig. Vilken träningsform du än väljer ska du försöka röra dig minst en halvtimme om dagen.

Välj GI
Med GI kan du tappa många kilon på kort tid, samt bli av med det värsta sockersuget. Ät små portioner fem gånger om dagen och uteslut kolhydrater så gott det går. Välj istället att äta mycket protein och nyttigt fett, som avokado och lax. Komplettera med linfrön och fiber, drick även mycket vatten.

Undvik alkohol
Drinkar innehåller massvis av kolhydrater och det sätter sina spår på din kropp. Vin och starksprit innehåller minst kalorier, medan söta drinkar, öl och cider är riktiga bomber. Drick med måtta och vill du ha snabba resultat av träningen bör du undvika alkohol helt och hållet.

Håll humöret uppe
Glada tankar ger positiva känslor. Ge dig själv beröm för att du har ändrat livsstil. Genom att tänka positivt blir du lyckligare.

Dröm sött
Dålig sömn försämrar din förbränning. Muskler har svårare att brytas ner och även återhämningen blir sämre. Undvik koffein och socker sent på kvällen och försök att varva ner innan sängdags genom att ta en promenad med musik i hörlurarna, tappa upp ett varmt bad och släck ner din bostad så mycket som det går.

Var målinriktad
Sätt upp ett realistiskt mål med din träning, men ha tålamod och tänkt långsiktigt – en förändring sker inte under en natt. Att ändra sina vanor tar ungefär åtta veckor och gör du fel, gör du rätt nästa dag. Det är aldrig för sent att börja om.

åh va kul!!

din blogg är så braa

sv. jodå :)

allt bra ?

Hej söt! Allt bra med dig idag?

HEj fin blogg :)

sv; Jaa tackk ,det gjorde den! :D

DEt blev en fim som heter snabba cash, vefrkligen jätte bra :D

undvik alkoholen va bäst :D

sv; Japp , !

Jaa, det är bara bra, hur är det själv då ?:D

sv. bra :)

det får väl gå :P

sv; Vad bra då! :D

sv: jo ;)!

sv. inte så mycket du då? :)

går inte att kommnetera det senaste inlägget :(

elin du har anorexia




Kom ihåg mig?