Söndag.

Lagomt less och trött. Klev upp halv åtta och for på hippo. Har varit, både igår och idag, en sån som går och kollar så att alla funktionärer är på plats. Alltså inropare till fram ridningen, banpersonal osvosv. Lite stressigt att leta dom som inte var på plats, men sedan när alla var hittade kunde man göra ingenting tills nästa klass skulle starta. Själv hade jag med mig matteboken eftersom att jag ligger efter. Räknade inte så jätte mycket, för en tjej var inte på plats och då fick jag ta en hennes funktionärs grej. Tur nog så slapp jag halva tävlingen. Istället fick jag skjuts till stallet för att rida Mio. Han behöver ju också ridas, och det känndes så drygt att göra det då tävlingen var slut. Min kväll var bokad för att plugga SO..

Mio gick grymt bra idag. Han lyssnade skit bra och var inte stark eller något. Red mycket öka och minska, alltså farten ;) Sedan lite volter och serpentiner. Jag var iaf skit nöjd. Red kanske två timmar. Men jag skittade otroligt långt idag, men red på en åker inte mer än en halv timma. Det var alltså inget jätte hårt pass, utan att skitta skadar inte, det får bara bort lite av hans goa mage.

Nu är jag iallafall dö trött och ska nog snart lägga mig.
Ni alla får ha en bra vecka!
/Elin♥

jaha okej:D det är bra med mig:) själv?:)

sv; Usch då!



Gillar du min blogg får du gärna rösta på mig här -> http://lnn.blogg.se/2009/october/finalisterna-rosta-pa-din-favorit.html?_tmp=fd7781827d018e10dd9c3eda2d220d2e818ee49a Jag har nummer fem =).

sv: hejsan allt bra idag? :)

s

okej va bra:) vad gördu? kram




Kom ihåg mig?