Justin Bieber.

Bläddrade igenom början av min blogg tidigare idag för att hitta en bild. Men möttes av detta inlägg och blev påminnd. Jag har faktiskt också haft en crush på Justin Bieber, år 2009. Dagens erkännande kanske.. De trodde ni inte vaaa? Jag var alltså 15, precis som han och jag hade då ingen aning om att han skulle bli så känd som han faktiskt är idag.
 
Jag har alltid sagt att Justin är duktig på de han gör och när jag var 15 fick antagligen den låten mig att smälta. För visst är han söt och nog kan han sjunga. Idag gillar jag inte alls de han gör. Helt enkelt inte musiken. Men bara för att jag inte gillar musiken så betyder inte de att jag skulle hata honom, hata Bieber, tycka att han är vidrig, tycka att han borde ta livet av sig för att han är så jäävla värdelös. Jag väljer ju bara att inte lyssna, det är ju väldigt lätt. Jag klickar inte på play på klippen som folk lägger ut. Däremot har jag sett andra klipp. Klipp där man får se hur fruktansvärda människor de finns, som bara kastar ur sig så jävla mycket hat. Alltså han är fanimig bara en pojke. Fast det spelar ingen roll, det är aldrig okej. Inte mot någon. Klart att man får ogilla eller hata någon, det är ju inget någon annan bestämmer. Men det kan man väl håller för sig själv?
 
Näthatet är ju, enligt mig, de värsta. Som ni vet är jag en liten bloggnörd och läser väldigt mycket och ibland även kommentarer. Det är sjukligt hur folk beter sig när dem kan skippa att skriva vem dem är. Såg ett exempel härom dagen med en person som låtsas vara olika personer men som ni ser är det samma IP-adress (detta är en bild som denna bloggare lagt ut själv). Alltså dessa människor behöver inse att de är dem som behöver ordna upp sitt liv.. Vilken frisk människa säger/skriver sånna saker om någon? Det är sååå tragiskt och man får ju fan skämmas över att vara människa själv. Inte för att jag är perfekt heller, alla gör fel, men så här fel .. näe! Varför kan inte alla bara vara snälla mot varandra. Jag menar.... hur svårt kan det vara?

 



Kom ihåg mig?