Helgen.

 
I lördags jobbade jag 8-17 och rullade sedan direkt till PeKa. Mamma var galet snäll och fixade allt i stallet så drog hon Bulan dit så att vi kunde mötas där. Sedan väntade lite hoppning med ett glatt Hippogäng. Vi byggde en kortare bana. Runda nummer två av tre gick riktigt bra. Dock ovant då han hoppar mycket bättre i de ridhuset. Fast de känns ändå lite långsamt då jag insåg att han behöver lite mer fart för att kunna göra dom bättre sprången. Dom har ett helt annat underlag och de gör större skillnad än vad jag kunnat tro. Så runda nummer tre red jag plötsligt för långsamt men vi löste de ändå. Det behövs helt enkelt lite annan ridning på annat underag. I det stora hela hoppade han iallafall fint!
 
På söndagen jobbade jag 12-21 så då får vi ut och gjorde galopparbete på morgonen. ÄNNU snällare var han. Endast ETT (iof gaaaalet stort) bocksprång följt av några räcersteg. Men i det stora hela jobbade han jättefint. Frisk galopp och i bra form. Kunde nästan ställa mig lite i lätt sits ibland. Men då blir de svårare att hålla ihop honom och då vill han gärna springa på fortare. Så vi jobbar på det! Men han fick helt klart mycket godkänt!
 
Imorse var jag också i stallet på morgonen. Han fick en välförtjänt vilodag iform av en prommis. Sedan passade jag på att smörja lite grejer. 



Kom ihåg mig?