svett och tårar men mestadels ren lycka!

 
Det har varit två otroligt lärorika dagar för Emma Emanuelsson i helgen. Övningarna har varit utmanande, svettiga men framför allt väldigt roliga. Bulan har varit riktigt, riktigt fin och hoppat jävligt bra, om man får säga så. Igår var han väldigt pigg men höll sig ändå rätt bra i skinnet och kändes lättreglerad. Idag var han lite tröttare men hoppade ändå jättefint i början. När vi sedan slog ihop till en liten bana så var det soppatorsk för oss båda. Detta resulterade i en avfallning (okej det var en till också men den räknas fan inte.. helt önödig). Han blev helt enkelt lite springig och orkade inte riktigt hoppa ordentligt. Jag var heller inte där och supportade honom tillräckligt. Men vi avslutade bra och jag är överlag otroligt nöjd!

Nu är jag ärligt talat helt slut. Trött i kropp och huvud och värk i revbenet (bommar är inte sköna att göra magplask på så att ni vet). Vaknar garanterat mörbultat och lycklig imorgon! Bjussar på film sedan.

Vilka roliga övningar ni gjorde!
Den där då bommarna låg på hindret så ju fan lite krånglig ut! Skulle aldrig våga hoppa haha..

Svar: Ja det var väldigt roliga övningar :DDet är inte så krångligt som det ser ut. Det är mer som hjälp faktiskt att båda rama in och få hästen att bromsa upp en aning då serien var lite trång :)
Elin Magnusson




Kom ihåg mig?