Min julafton

 
Min Jul var fin. Som alla de tidigare åren! Men det var såklart lite tungt att inte få åka till stallet på morgonen. Det brukar vara så himla mysigt! Speciellt att få rida ut och säga God Jul till dem andra som är vakna vid sex på morgonen. Men jag fick tränga bort de tankarna. Man vill ju bara vara glad på julen. Vid nio såg vi julkalendern, åt frukost och öppnade en hel del paket. Därefter åkte Tomas hem, medan vi for till mormor och morfar, där även min morbror och Camilla var. Åt som vanligt jullunch, dvs gröt! Faktiskt den bästa julmaten enligt mig. Sedan kom tomten dit, i form av min bror. Bästa Tomten ever, på riktigt! Så delades det ut mer paket. Självklart såg vi också Kalle Anka därefter.
 
Vid fyra rullade vi vidare till Hissjö. Vi brukar alltid åka till farmor och farfar egentligen. Men dom har flyttat till en mindre lägenhet nu, så enligt dem ryms vi inte där. Så vi höll alltså till i Hissjö. Vi, farmor, farfar och kusinerna. Åt klassisk julmat innan min bror blev Tomte, igen! Några fler paket delades ut innan jag återigen satte mig i bilen. Denna gång själv, mot Obbola. Så jag avslutade hos Tomas med hans familj och fick paket även där. Måste ha varit väldigt snäll i år.. All kärlek till er alla!♥ 
 
Så så ser min jul ut. Varje år. Jag älskar det faktiskt! Även om det blir en del stress mellan ställena nu när jag har en pojkvän jag också vill vara med, så är det värt det. Tänker visa några av klapparna jag fick sedan. Men det får bli senare!



Kom ihåg mig?