2012

Januari - Tog en skön vinterpromenad med Hanna, pluggade som fan till körkortet och hade en sjukt skön kväll med 4H brudarna. Madde bjöd på super god mat innan vi bastade och badade badtunna!
 
Februari - Jag fick äntligen fylla 18 bast precis som Hanna och Cissi och sedan tog jag äntligen körkortet också, på fettisdagen faktiskt! 
 
Mars - tävlade i Vindeln och var felfri i båda rundorna (90 +100). Gjorde också krogendebut samt var på House Of Metal med Mona! ( Jag och Raspen var faktiskt inte ett dugg söta på bilden..)
 
April - Den 26 april fick jag se In Flames här i Umeå. Det hade varit ett måste högst upp på listan i över 5 år. Det var så jävla grymt bara och jag skulle självklart vilja se dom om och om igen. Mina gudar, helt klart! Började även småjobba på Ica i Obbola för att lära mig inför kommande sommarjobb. 
'
 
Maj - Åkte till Piteå med hela hela släkten på pappas sida. Hade ett år med Tomas och fick prova jobba på TC, mycket roligt var det!
 
Juni - Gjorde debut i dressyr med Raspen, körde gokart, gick ut tvåan och firade Tomas student!
 
Juli - Åkte till Örebro med Tomas. Det var mysigt! Annars var det mest jobb och häst som gällde.
 
Augusti - Slut på sommarlov men gjorde ändå en utekväll på Allstar mitt i veckan med Jenny och Tannaz. Njöt av livet (läs: friheten
'
 
September - Hängde på femman en fredag kväll men tog det annars mestadels lugnt (som iprincip hela övriga året!)
 
Oktober - Fick mer jobb på Ica, varannan helg numera och sen firades ju halloween också såklart!
 
November - Hade en pizzakväll med tjejerna. Gjorde sista rycket i skolan och jobbade massor på projektarbetet.
 
December -  Klara blev tillslut 18 hon också och det firades såklart med utgång. Hippo hade sin årliga julshow och tillsist kom äntligen julafton! Sen vare fan på tiden att jag skaffade Iksukort också!
 
 
Så vad väntar nudå? Ja väntan på det nya året som består av att jag blir 19, tar studenten och hoppas på ett lite mer fartfyllt år kanske. Men det brukar ju vilja bli tvärtemot. Jag tror på 2013 iallfall. Det blir nog ett bra år!



Kom ihåg mig?