Lördag

Har varit på Hippo och hjälpt kusinerna nu på morgonen. Tjejerna skulle ha sin ridlektion och dom är så duktiga!! Sjukt hur snabbt barn lär sig. Tråkigt däremot att se hur less ridskolehästarna är.. Varför kan dom inte sälja hästarna efter några år? Vissa hästar har ju stått på ridskolan sedan hippo byggdes.. jaja! Nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska göra. Väntar bara på att få åka till stallet och förbereda inför tävlingen på hippo, börjar klockan tre idag. Ska bli super kul! Blir dock inte mycket uppdatering.

fina Raspoetin!



PS. tar tillbaka det jag skrev om ridskolan, för jag har absolut ingen aning hur det är att driva en ridskola.. Det klart att det är en trygghet att behålla det snälla hästarna. Även om man kunde få tycka att det skulle få komma till en privat ägare efter nått år. Fick mest tanken då jag hört att SURF regelbundet säljer hästarna. (kanske inte ens stämmer?) Ångrar det jag skrev och lämnar det nu.

Att sälja bra lektionshästar är dåligt för lektionerna, om vi hela tiden skulle ha nya hästar så blir ingen trygghet. Vi byter hästar då och då men vissa trivs och de blir kvar, de som inte trivs säger ifrån och då säljs de. Är det någon särskild häst du tänker på? Jag tror att de ändå har de rätt bra om du tänker att många har box, fri tillgång på mat och ute i hagen hela dagen med kompisar =)

Du behöver inte alls ångra det, man måste få fundera på sådana saker och det är inte konstigt att du gör det alls. Många av våra hästar kommer från stall där de har tävlat och där har de sagt ifrån, de vill inte tävla men gärna träna och pysslas om, då verkar de trivas hos oss. Men din tanke är inte alls konstig tycker jag. Tror som du säger att SURF säljer sina hästar men det är bara vad jag hört =)




Kom ihåg mig?