Söndag.

Klev upp kvart över sju idag, eller nej det gjorde jag inte. Jag ställde alarmet på det men somnade om och blev väckt av mamma strax efter halv åtta.

Hur som helst så skulle jag och mamma fara till Vindeln och jag skulle hoppa George. Tanken var att vi bara lite snabbt innan skulle fara förbi och ta ut Mio men då hade en av tre hästar i en hage, gjort sönder hagen och farit ut. Dom andra två låg kvar i hagen då vi kom men ena var då lös. Så vi fick enkelt och snabbt fixa hagen och stoppa in henne ihagen igen i all hast om att snabbt komma till Mickels.

Väl där så lastade vi in och packade ihop och for iväg med George till Vindels ridhus. Vi lade fram lite bommar som sedan blev till hinder. Jag kanske ska berätta att det här var andra gången som han hoppade med ryttare, Han är ju unghäst. Första gången var för några veckor sedan, just innan skolan började då jag var i Mickels. Ganska tufft att jag var den första som hoppade han. Men faktiskt så är han rätt säker att sitta på för att både vara unghäst & hingst och han är faktiskt riktigt rolig att rida. Det bästa är att han är så försiktig också, han varken brallar eller gör andra dum heter.

Camilla, min moster ( min mammas brors tjej, okej man kan inte kalla henne moster men isåfall vet jag inte vad det blir så då får hon väl vara min storasyster! ) har skickat bilder från första gången vi hoppade. Här är några




Mamma fick ta Mio idag, känner mig lite hängig och dessutom trött efter hopp passet. Tror mamma ska ta en promis med honom en timma eller så blir det kanske lite tömkörning.

Hoppas ni fått en bra helg. Min har vart lugnt och skön iallafall!
Förresten, jag tror inte att det blev så mycket bilder från hoppningen idag. Om det finns och det ser någorlunda bra ut så kanske jag lägger ut den sen nån gång, men jag lovar inget!

Kram Elin♥

Du gick upp tidigt du!

sv: japp !

händer ikv ? :)

K R A M E N

Jobbigt värre det! Sov nästan till 13.00 idag. Fy tusan vad det är tråkigt. Sover bort halva dagen =)

sv: ajdå, jh¨åller tummarna för att du håller dig frisk då :) va gör du?:)

SV: Ahaa ^^.

Jag har precis kommit hem från ikea nästan :)

sv; samma, sen så ska jag ofc se topmodel ! ^^

Men går man och lägger sig fem kan det inte hjälpas att man vaknar ett.

gud vilken vacker häst!

Okej =)




Kom ihåg mig?