hoppträning

Eftersom att pappa är i stockholm den här veckan ( gubbfan, jag vill också diit.. fast han ska iof dit och jobba, jag vill dit och shoppa, JAG KAN RIMMA) så har jag fått suttit med han i telefonen så att han har kunnat hjälpa mig lite med matten. Usch, det är verkligen med dåligt samvete som jag lägger mig och sover. Det känns som att jag rymmer från pluggande och borde sitta uppe hela natten. Men jag har suttit varje dag mer än två timmar flera dagar i rad. Nu tänker ni säkert, mvg barn? Nej tvärt om, jag behöver det för ett litet G.. Ja ni fattar, jag har jätte svårt för att ta in saker i huvudet. Får jag VG skulle jag vara gaaalet nöjd.

Aja det var inte det jag skulle berätta, utan jag ska berätta hur det gick på hoppträningen istället.
Jag var ju bara med på framhoppningen och det gick faktiskt jätte bra! Samuel (bror) var med idag och han tog många "fina" bilder! det fula är att jag GLÖMDE HJÄLMEN HEMMA så jag fick ta en ridskolehjälm, yippi!
Så nu vet ni att det inte är min hjälm, heh! Han tog dock inga hoppbilder.



Åter igen, klockan är mkt och jag måste sova.. Oj det lät nästan som ett "mamma har sagt att jag måste"
Men jag önskar att jag alltid lyckades lägga mig innan tio på vardagarna, men det är omöjligt!
Pusshej;*

aa det gör jag , har en medryttarhäst 1 gång i veckan bara men ska börja rida mer nu i october :)

Jag känner igen namnet på din tränare. Jo, jag har haft häst sen jag var fyra. Tävlat mycket med ponnyerna och hästarna. Mest fälttävlan och dressyr på senare år.Det e kul :)



Fina bilder!

SV: grymt bra med mig! :) hur mår du?

fin häst, är de din?

sv; igår va jag bara i skolan och så, själv =)?

fin blogg! :)




Kom ihåg mig?