Onsdag

Kom ganska just hem från stallet, har i stortsätt bara hunnit äta efter. Ska snart fara ut och springa tänkte jag. Börjar nästan tycka att det är tråkigt att fara ut, speciellt när det är så mörkt ute. Därför planerar jag att börja gymma istället och kombinera det med att promenera och springa.

Var riktigt hemskt att fara ut idag i detta mörker, man såg ju nästan ingenting.. Men han gick jätte bra idag! Från början var han dock väldigt "springig" och pigg. Men efter att gjort skänkelvikning, öppna, sluta tempoväxling osv så gick han hur bra som helst. Är riktigt stolt över både mig själv och honom.

Jag behöver förresten hjälp med en sak.. Vi har fått en uppgift på skolan då vi ska skriva en egen fördjupning om nästan vad som helst. Det svåra i det hela är att handla om en hållbar utveckling.. Det är en uppgift som kommer arbetas med ca en timma i veckan fram till påsk, ganska länge alltså. Grejen är den att det är en uppgift som läggs i betyget för so,no,hemkunskap,idrott&hälsa och svenska, en ganska stor uppgift alltså..
Nu behöver jag hjälp med att välja VAD jag ska skriva om?


Nej, nu tror jag min mat har smält klart, heh!
Puss!

härligt du :]

SVAR: Ok!

NÄ ska bara ta det lugnt, dricka lite vatten och kolla på Greys anatomy om en timme(:

Väldigt fin design. Själv är jag urusel på sådant med design!

Man blir glad av att se den :)

Fråga gäran frågor på min frågestund på bloggen. Har haft en anna blogg innan och blev medlem på denna nya idag. Så hade varit kul med lite frågor :D

Tack så länge!

hihi

svar; jaa det är nog sant .. de har snygga kroppar plastik kurrirgi.. om inte det skulle finnas så skulle det nog också vara bra XCD haha men men (=

okejhokej :) ska nog fika ngt, sen blirde film å sängen :*

ofta det var så många ämnen? :O trodde det bara var so, no och hk..




Kom ihåg mig?