Måndag

Jag måste säga att början på veckan hade varit riktigt bra. Jag började nämligen halv nio med en halv timmes lästid. Glömde nycklarna till skåpet och kunde inte ta med mina NO grejor.  Sedan var det tänkt att vi skulle ha språk men våran lärare var borta. Så efter nio slutade jag och promenerade ner till stallet. Fick rida i regnet.. Inte så kul men Mio var ändå glad. När vi kom tillbaka fick han stå kvar inne med ett fleecetäcke på att en tjej som hette Jenny skulle komma. Jenny är foderrådgivare från Granngården. Mio har nämligen lite problem, eller alltså grejen är den att han har bukmage, alltså att magen är ganska så rund. Men man kan ändå känna revbenen och han är tunn över halsen,ryggen och rumpan. Kan försöka visa

 

haha jätte fint. Men i den röda cirkelt ser ni ju magen och den är tjockare än så där nu. ( bilden är snar två år gammal) I dom två svarta ciklarna, alltså över rygg och rumpa men även halsen så behöver han mer fett och muskler. Men nu ska det bli ändrig på detta! :D Vi kommer att göra en höanalys för att sedan få ett värde på det. Sedan kommer vi veta också vad och hur mycket krafftfoder han behöver.

När jag sedan kom hem från stallet och hade äntligen fått i mig lite lunch, så somnade jag på soffan.. Det var jätte smart! Nu sitter jag och kollar på repotage från Globen horse show, tänk att jag kanske skulle ha varit där.. Det hade varit amazing! Men så blev det ju inte heller.

Dessutom så spelar Paramore i stockholm idag. shit..

sv; heheh :) tack för frågan! :D<3

Svar: Allt är bra med mig :)

Tänk att vi skulle komma hem igår från stockholm :( HAh mio kommer alltid vara fet HAHAHA för du vet ju inte vem som lägger smör i hö:t (A)

s'

idag har jag varit i stan hela dagen :) sjda?

Sv: svarar på komentarer och ser på tv.

planer för imorgon??

Lycka till med pållen! Höanalysen hjälper enormt! Hade i princip samma problem med min pålle men nu har jag planerat riktigt med hans foderstat och han börjar bli normalbyggd igen :)




Kom ihåg mig?