11 mars.

Hej!,
Sitter och försöker skriva klart min deckare som ska vara inlämnad senast fredag. Det här är verkligen något som jag är dålig på, tur att man inte blir sämre iallafall.
Idag hade vi Hk prov. Man fick ett "problem" med en person som kanske tränade eller hade problem med magen eller något, sedan skulle man laga en bra måltid till den här personen. Man fick också skriva en individuell uppgift där man skulle skriva hur man hade tänk med maten. Så jag hoppas iaf att jag får godkännt, hade inte pluggat något till det av någon dålig anledning. Men nu är det ju ändrig på sånt!
Jag fick one tree hill, säsong 1-4 och halva 5 av Ida idag, (tack!) så nu blire väl att se det till helgen eller nått!
Efter skolan så skjutsade jag och Johanna varann på hennes cykel till stallet. Allt gick bara bra där också!

Johanna frågade mig en fråga som jag har funderat mycket på ikväll: "Kommer du sälja Mio sedan" Asså det blir ju antingen så eller så har jag honom tills han inte klarar mer. Han är ju 15 nu (som jag) och när jag är 18 får jag ju inte tävla honom mera. Alltså är det 3 år kvar, då har jag haft han i 4 år. Men då skulle han ju vara så gamal att han knappt går att sälja. Så hur ska man göra?. näe jag kanske inte ska tänka så här redan. För jag vill verkligen inte bli av med honom. Men vad av dom är altenativen är jobbigast, sälja eller ta bort? Nej nu ska jag inte tänka på det här nå mer. Mio är bäst och jag vill verkligen inte bli av med honom.
Nu ska jag skriva klart deckaren. hadeee;*

( bild tagen från google)


Pusss.

sv: jag hörde att hon har typ mkt problem hemma och mådde typ inte bra och blablabla.Sen hörde jag att när hennes mamma kom till skolan för att hämta henne så började dom skrika åt varannn. men det kan man ju inte va säker på?... :) aja




Kom ihåg mig?