Göteborg Horse Show

Alltså viken jääkla helg vi hade. Heelt magiskt. Tävlingarna har hållt på från kl 09 på morgonen till 21/22 på kvällen. Mellan alla pauser har man käkat och gått runt på mässan. Två kvällar åt vi på Gothia Towers restaurang. Heeelt magiskt! Göteborgs högsta topp med fantastiskt god mat och vettiga priser! På lördagen åt vi mellan en klass och då var de knappt något folk där. Men på söndagen åt vi efter klasserna och då var de smockat. Det är tydligen efter kl 21 man ska äta. hehe!
 
Men sen.. Vilka jäääkla tävlingar vi fått se. Scandinavium tar alltså nästan 12.000 pers och det har verkligen varit fullsatt, speciellt dressyr och framför allt hoppfinalen. Det har bjudits på grym spänning, fantastiska ekipage och inspirationen är minst sagt på topp. Alltså även om jag skulle räkna ihop antalet rysningar jag fått i mitt liv så är alla under denna helg många, många fler gånger! När sedan Steve Guerdat gick i mål som vinnare i FEI Worldscup final, ja det var galet! Han var helt klart en värdig vinnare med felfria rundor heela helgen. 
 
Dessutom träffade vi både honom och Marcus Ehning på flygplatsen sedan. Vilket var sjukt! Marcus är väärldens bästa ryttare och jag tror de allra flesta har honom som förebild i ridsporten. Jag och Johanna gick till några andra och var heeelt upp i varv. Sedan säger jag typ "Tänk om vi fick träffa Steve också".. 30 sek dyker han upp med sin familj! A helt sjukt. Det var såklart pricken över i:et och nu vet jag verkligen hur de känns att bli riktigt star strucked! 
 
Stort tack till bästa Johanna för en heeelt fantastiskt roligt helg. Bästa någonsin! 











 



Kom ihåg mig?