Mina mål 2016

Ridningen:
- I hoppning ska jag göra tre felfria rundor i valfri höjd. Men de viktigaste målet är att kunna tävla, och känna att det faktiskt är de roligaste som finns. Här är faktiskt inte resultatet så viktigt. 
- I dressyr ska jag göra en minst en till LB runda på över 60%. Om de skulle vara så att de inte blir så mycket hoppning så ska jag göra en LA runda på 55%
- i min ridning vill jag få en mjukare och stadigare sits. Bulan ska bli känsligare för mina hjäper, bygga mer muskler. Han ska kunna gå i en bra form i förvänd galopp och vi ska göra klockrena galoppombyten.
 
Löpningen:
- Jag och och Johanna ska springa Stockholm marathon. Där är de målet som är målet men gärna inom ett 6 min tempo. Då blir sluttiden 4h 12 min.
- Jag ska springa Tavelsjö Halvmarathon på 2 timmar ( sprang 2.05.59 förra året).
- Jag ska springa Umeälvsloppet på 1.30 (Sprang på 1.33.59 förra året och 1.35 året innan det).
 
För att nå dessa mål krävs planerade och kvalitativa pass med massa intervaller och backar. Men framförallt mååååånga mil i benen. Jag har även tänkt springa minst ett milslopp. Snabblöpning prioriterar jag inte lika högt men jag vill ändå ha ett kvitto på att jag kan springa milen på 50 minuter. För någon gång i mitt liv vill jag ha 45.. hehe!
 
Om de nu sitter någon och tänker (varför måste vi veta detta) så säger jag så här. Ni behöver inte alls veta detta. Men om jag pratar om de högt så vet jag att jag kommer kämpa ännu hårdare för att nå mina mål för jag har satt dom rätt högt. Jag är världens fegaste på att sätta just mål men jag har lovat mig själv att göra ett starkt försök i år. Som de ser ut nu blir de nog inga fler marathon sen. Jag inser att när man jobbar varannan helg, vill tävla, träna, träna själv osv. Då är de inte ultimat att satsa på att springa så långt som 4 mil. Men fram till i sommar kör jag på som aldrig förr!



Kom ihåg mig?