Onsdag - utmaning till alla ryttare

Igårkväll så skjutsade mamma mig och Bulan till Hippo. (taack igen mammii). Han fick ett, för huvudet, lättare pass. Men för kroppen ett bra pass. Vi var ute på stora hoppbanan. Tjuvtravade över bommar, vilket var sååå kul. Sedan tränade jag tempoväxlingar i galopp och lät han rulla på, även lite i förvänd. Han blev vääldigt lösgjord och i slutet kunde jag trava av utan att knappt röra munnen hans. Så härligt pass och energigivande. 
 
Tänkte haka på Johannas utmaning till alla er ryttare. Vi är alldelens för bra på att prata om vad vi behöver förbättra och är mindre bra på. Därför gör vi såhär..  "Jag vill att vi lista ner 5 saker som man själv är bra på och motivera varför. För att kunna ge sig själv en boost och peppa andra att göra detsamma!
 
1.  Jag har ett bra tålamod när de gäller hästar. Frågar man min sambo kanske han inte säger samma sak, men i stallet krävs bra tålamod och det har jag. Sen brister de ibland men man kan inte vara helt felfri. Alla har dåliga dagar.
 
2. Är väldigt mjuk i min ridning. Jag tycker själv att jag är väldigt mjuk och stadig i min ridning. En del hästar behöver mycket ben och ett jävlaranamma. Dom passar inte mig. Men hästar som Bulan är i regel till min fördel!
 
3. Nogrann. Kortfattat. Jag planerar Bulans schema minst en vecka beroende på om de ligger i tävlingsperiod eller ej. Jag håller de till 99%. Jag planerar även passen och rider väldigt noggrant.  
 
4. Vill lära mig. Har jag problem med något. Exempelvis nu när jag tränat på förvänt. Så har jag kämpat på mycket hemma, kollar klipp på youtube osv. Är de något specifict jag ska träna på så lägger jag massa krut för att få till de omg. Vilket ger ett snabbt resultat ofta ger ett snabbt resultat. Vissa saker tar lååång tid men jag gör verkligen ALLT jag kan för att lära mig snabbt. 
 
5. Jag är fanimig en kämpe. Alla mina bra egenskaper kan också vändas till dåliga. Vilka andra tycks velat göra. Men jag har kommit till insikt med att ni kan få se de som negativt för att resultaten ibland visar uteslutet. Men jag vet att alla mina positiva egenskaper kommer ge ett jävligt bra resultat i slutändan. Jag pratar inte höjden på hindret. Jag pratar allmänt om hur jag kommer växa som ryttare. Jag tänker se de positivt!
 
 



Kom ihåg mig?