Tisdag.

Okej, jag måste börja med att säga att det kan vara så att revbenet fick sig en liten spricka efter avfallningen i söndags. Det gör ju jävligt ont när jag skrattar eller hostar. Satte i halsen igår och fick en hostattack, inte bekvämt! Men som pappa sa i morse "Det går ändå inte att göra något åt, så det är bara att du biter ihop". Så då gör vi så. Men jag känner bara "vafan, varför glömde jag ta på mig västen som jag lovat att jag skulle börja använda". 
 
Nog om det. Jag åkte till Obbola direkt efter jobbet igår då måndagar är mammas dag med Bulan. Var en stund i lägenheten och jäklar vad dom hunnit med grejer i helgen. Tomas och hans pappa har fått upp nästan allt i badrum och kök. Det närmar sig nu!
 
Men tisdag idag alltså. Började dagen med en ca 4km kort joggingrunda. Har precis fått i mig frukost och sedan väntar jobb 10-18, följt av en sen kväll med hoppträning, precis som vanligt alltså. Jag ska dock bara vara med så att Bulan får jogga av sig ordentligt efter helgen. Han har garanterat tränigsvärk precis som jag. Sedan hoppas jag att vädret får vara som idag, imorgon och på torsdag. Då förväntar jag mig härliga uteritter i nysnö!
 
 



Kom ihåg mig?