Träning för Erik Berggren, dag 2

Film från sista rundan! 
 
Igår fortsatte vi att jobba på samma sak som dag ett. Ett hinder mitt på långsidorna men, sedan två linjer snett igenom med 21m emellan. Varav ibland skulle vi rida på sex och ibland fem. Vi hade även två cavaletti på varsin volt från kortsidorna. Så fokus var igen på vägarna men också mer tempoväxlingar i galoppen. Tycker det gav en bra rödtråd över hela helgen.
I början var jag och Bulan inte riktigt med, eller iallafall inte jag. Vet inte vad jag höll på med riktigt men knaggligt blev det. Men efter en kort stund skärpte både jag och Bulan till mig. Han hoppade riktigt fina språng, gav fint stöd på bettet vilket jag nog aldrig riktigt fått tidigare. Vilket också gjorde att avstånden kom lättare. Allt kändes helt enkelt lättare och hela helgen har jag suttit och njutit av att fått rida denna häst. Det är lycka det!
 
Ångrar lite nu att jag inte provade hoppa lite högre men samtidigt vet jag att jag gjorde rätt. Jag hade själv inte riktigt orken då jag inte var kry, men jag vill också få suga på denna karamell ett tag och få avsluta flertalet gånger med denna känslan innan jag tar nästa steg. För så tänker jag!



Kom ihåg mig?