Tävlingsdebuten.

Nog är hemmatävlingar roliga alltid men man blir dö less när man har funktionärsuppgifter också, men det är värt det egentligen! Är lite död nu, men glad och det ska bli så otroligt skönt att sova! Hade sjukaste drömmarna inatt pga nervositeten.. Näe nu ska jag berätta hur det gick!

90 cm var en clear round på åtta hinder. Tempot flöt väldigt enkelt. Inget riktigt tryck i galoppen men det har jag inte hittat än. Tillräckligt för att kunna hoppa. Kom nära femman och då rev han det(typ lägsta hindret på banan). Sedan slappnade jag av mot sista hindret och lutade mig lite fram vilket gjorde att han rev det också.

105 cm var en vanlig bedömning. grunden var också åtta hinder, totalt tolv st. Kom nära ettan och sedan tog han ett jätte hopp på tvåan som var en linje. Men han klarade dom. Sedan kom vi igång lite bättre men fyran lite snabbt ur sväng och vi kom nära och rev det. Resten gick bara bra.

Skiter helt i rivningarna, det var så sjukt roligt alltihopa ändå. Jag är jätte nöjd! Lägger ut filmerna imorgon för jag har en hel del sömn att ta igen nu!




Kom ihåg mig?