Lördag.

Shit vad trött jag är! Kom isäng vid halv två och vaknade halv nio.. Visst det är inte så kort tid, men jag är trött i hela kroppen. Kanske inte satt still så mycket igår. Idrott på skolan, rida sen for jag ju och var med kompisar. Smarta jag tog klackar och fick sedan gå hem. Tror det är största anledningen till att jag är trött. Det blev ändå en helt okej kväll igår. Vi skulle ta bussen från stan till grubbe. Men jag och johanna hoppade av hållplatsen efter. haha, våra kompisar blev nog inte så glada. Vi och våra störda idéer.. 
Jag ska snart sortera reklam och sedan äta lite lunch. Har sagt upp mig från reklmen, men det är två veckors uppsägning tid. Därför är nästa söndag min sista, skönt!

Efter lunch idag ska jag packa in Mio i transporten och åka in till Hippo. Har just fått veta att hippo årliga julshow är nästa söndag. Så i dag ska vi träna. Vi är bara, eller iallafall jag (tillsammans med resten av ponny tjejerna), med i ett hoppnummer. Men jag tror det räcker. Det är ju dessutom två stycker föreställningar. Så brukar det iallafall vara. Jag har faktiskt ingenaning om vad det är vi ska göra, men det lär jag väll märka.. ingen koll!

Nej nu ska jag sortera reklam innan klockan hinner bli allt för mycket.

Fin blogg :)<3

jaha va kuul, lycka till då! :) var på bio igår och idag blir det antingen fest eller mys hemma ;D

Hur mår du??

sv: jo det är bra själv ? :)

svar:

härligt att höra :) ALLT BRA?

ja ^^



vad gör du idag då? ^^

jassååå oooh vad roligt :D nej du har inte nämnt något om det! :)

ha de så bra ikväll =)

handels va en rolig linje faktiskt:) marknadsföring o sånt är kul:P

God dag :)



Hoppas att du får en underbar första advent!



Kram




Kom ihåg mig?