Lördag.

Ojsådetkundebli
Jag satt aldrig ens vid datorn igår. Jag fick aldrig någon tid för det, men jag hade ändå en jätte bra dag!

(Min fredag alltså)
Jag klev upp klockan sju, åt frukost och fixade iordning mig. Sedan 08.08 satte jag mig på bussen mot Johanna. Sedan fick vi skjuts av hennes mamma till Östra gymnasiet. När vi letat klar efter stället som alla skulle täffas på så var det lite uppvisning och sedan pratade dom om alla pogramen. Jag och Johanna bestämmde oss för att bara ta något eftersom att båda vill gå på Draggen. huvudsaken var att få se själva skolan ju. Så vi valde livsmedel bara för att baka, men det ågrade vi starkt! Vi gjorde nämligen pepparkakor och krämbullar. Gott tänkte vi, men efter att ha ätit halva krämbullen så var man bara äcklad. Det var ju lunch sedan också och inte var man hungrig! Aja så kan det gå.

Efter det så åkte vi vidare till Dragon skolan och fick höra om skolan i deras Aula, innan vi som ville kolla på NS,Sam eller Natur fick åka till Mimer. Dom håller ju på att bygga om på Draggen så vissa är på Mimerskolan och jobbar det här året. Som tur är så ska det vara klart tills nästa år. Så jag och Johanna ville kolla på NS (Natur-sam). Det verkade som ett bred och bra linje men enligt andra så är första året ganska mycket plugg.. Men det verkade ändå kul.

Så nu är jag grymt taggad på börja gymnasiet. Men grejen är den att jag kommer jävlar få ligga i med skolan nu. Jag har ju slappat fram tills nian och det ångrar jag stort!! I sjuan t ex. så kom jag inte alltid på lektionerna, kom jag dit så var jag sen och hade inte med mig grejer osv.. Men nu känner jag att jag är på rätt väg. Det gäller bara att komma i fatt och höja mina betyg. Lite svårt med min tröga hjärna, men det ska gå!

När jag sedan kom hem vid halv tre så var det snabbt iväg till stallet. Rida i mörket(..) och sedan åka hem. Hade nästan tjugo minuter på mig sedan att duscha och göra mig klar för att sedan åka till farmor och farfar för att äta god mat. Där vid halv nio så promenerade jag upp mot Sakarias och Johanna. Nu är det ju så här också att jag har varit sjukt mörkrädd den här veckan. Det är så otroligt jobbigt att vara istallet när det är mörkt och jag vet tunsan i mig om jag klarar det länge till. Men hur som helst när jag var på väg till dom så kommer en kompis och hoppar på mig där jag går. Jag var helt säker på att det var min död.. Grymt sur blev jag. Men sedan åkte vi allihop och såg film hos mig. Solstorm hette den och var en ganska förutsägbar deckare.


Oj nu skrev jag gaaaaaanska mycket, hoppas ni orkade läsa..
Nu ska jag åka och rida i jätte fint,ljust och soligt väder. Första gången på läge efter allt regn..

vad härligt med en så bra dag :D

:) härligt att du är så taggad inför gymnasiet:)

RE: härligt att höra :) det är finemang med mig, lite seg och så bara.



tack så mycket :)

Åh, Dragon skolan, där har dem innebandyinriktning tror jag!!

visst e dom :D

sv, Ja, verkligen! Förutom Mariette, hon ska ut nästa vecka :)

sv: tack så mycket :D!

RE: hehe :) vad gör du nu då?

Jag gillade verkligen NS. Var en toppenlinje, borde vara de nu oxå. Jag gick ut 2004. Jag var inget "pluggo" men klarade mig bra ändå. Man får ju plocka ihop kurser man gillar. :)




Kom ihåg mig?