Söndag

Konstigt nog, även fast jag hoppa i säng kring ett, så vaknade jag vid åtta i morse. Ändå riktigt härligt att vakna av sig själv! Gick då ut och åt frukost och försökte läsa ut min bok ( för bra för att dö) Efter det for jag och min brorsa, å pappa och pantade burkar. Vi fick nämlingen 5 sopsäckar av mammas bror. Det vaar sjukt pinsamt och man kännde sig som typ en uteliggare som letat burkar i ett år! Men hursom helst tror det blev 450 spänn! Rätt värt ändå!:)
Efter det skyndade jag mig som tusan hem och tryckte i mig en pizza innan jag for och träffade Johanna och Mona i stallet. Det var jätte varmt idag också, bara det att det blåsa rätt mycket. Så det blev inge bad för oss. Men det var perfekt väder för att bara sola. Så vi låg i stallet två-tre timmar och solade. Det var jätte skönt.
Det blev sedan god mat innan jag åkte med resten av familjen till farmor och farfar för att fira morsdag tror jag(?) Vi blev inte kvar där så länge. Åkte sedan hem och färgade håret som verkar bli mörkare än vad jag ville. Men jag vet inte ännu det har inte hunnit torka.

Igår kväll var riktigt najs! Vi var 9 pers som satt på våran baksida och spelade kort åt kladdkaka osv. riktigt trevligt, men vid halv elva blev det helt galet mycket mygg så vi drog då till Dane och kollade på film. tänkt lägga ut massa bilder från det, johanna ska bara skicka klart dom så ni får se dom senare ikväll tror jag :)

Pusss.

okej, nja som ingeting:)




Kom ihåg mig?